• Project information:

    In May 2021, the Clatterbridge Cancer Centre trust moved into the newest landmark building in Liverpool, The Spine.

  • Our brief:

    The lobby area, serviced by six lifts, was a typical white wall fit-out – this was uninspiring, confusing when stepping out of the lifts and presented a wayfinding problem.

  • Working alongside the client and architect, Beta Signs provided advice on how they could wrap the lift lobbies with one piece wall graphics.

  • This method then allowed the client to integrate their latest branding and values, whilst providing a wayfinding solution that included clear floor numbering.

  • This package also included additional wall graphics in the reception area, as well as self-coloured, stencil cut vinyl that was closely matched to the brand guidelines for their meeting rooms.

  • Location:

    Liverpool

  • Date completed:

    May 2021